BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN.GÜREL KOLTUĞUNU SUZAN TUNA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE TESLİM ETTİ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ülkemizde her yıl olduğu gibi bu yılda makam koltuklarına çocuklar geçti.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, başkanlık koltuğunu sırayla 4 ilkokul öğrencisine devretti, talimatları dinledi, taleplere yanıt verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, makamını bir süreliğine Yalova Suzan Tuna İlkokulu öğrencilerine teslim etti.

Okul Müdürü Adem Aykan, Sınıf Öğretmeni Ahmet Aykut ile birlikte Zeynep Sabiha Aykut, Tanem Köse, Yiğit Yasir Canbaz ve Tuna Sevim makam arabasıyla Yalova Belediyesine geldi. Özel kalem personeli ve ardından Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından makamda karşılanan öğrenciler sırayla makam koltuğuna oturdu. Koltuğa sırayla oturan öğrenciler gerekli birimleri arayarak yapılması gerekenler hakkında müdürler ile görüştü.

25.04.2024 70

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024